Proxecto de Vida Activa e Deportiva

Presentación

Presentación

O proxecto nos medios

O proxecto nos medios

Gañador concurso Diverticán

Gañador concurso Diverticán

Decálogo de alimentación saudable

Decálogo de alimentación saudable

Ioga

Ioga

Campo a través en Negreira - 13/01/25

Campo a través en Negreira - 13/01/25

Leite na escola

Leite na escola

Tenis na Escola

Tenis na Escola

Froitómetro

Froitómetro

Froita na escola

Froita na escola

DAFIS

DAFIS

RCP nas aulas

RCP nas aulas

Fase Intercomarcal de Cros de Noia - 12/03/25

Fase Intercomarcal de Cros de Noia - 12/03/25

Naturalmente aprendendo co medioambiente

Naturalmente aprendendo co medioambiente

Show Cooking para 2º e 3º ciclo - 11/04/25

Charla sobre Surf - 5º de EP

Charla sobre Surf - 5º de EP

5º EP Surf en Razo - 09/05/25

5º EP Surf en Razo - 09/05/25

Froita na Escola

Froita na Escola

VII Carreira Solidaria

VII Carreira Solidaria

Partido alumnado-profesorado 17/06/25

Partido alumnado-profesorado 17/06/25

Recadación VII Carreira Solidaria

Recadación VII Carreira Solidaria

BANNER estreito PVAD.png

miniatura show cooking.png

 

Show Cooking no Centro Educativo

O noso centro educativo organizou unha actividade moi especial para o alumnado de 2º e 3º ciclo de Educación Primaria.

Comezaremos cunha interesante charla na que se abordarán temas como a importancia dunha alimentación saudable, o valor nutricional da carne, e o papel das explotacións gandeiras na nosa contorna.

Ao remate, o alumnado poderá desfrutar dunha degustación de pepito de tenreira elaborado polo chef José Manuel Mallón.

Unha xornada para aprender, compartir e saborear!

Grazas a "Ternera Gallega" por colaborar co noso centro educativo.